معرفی اجمالی محصول
خطوط سلف سرویس برای سرو غذا در سازمانها و ادارات و کارخانه جات و مراکز مختلف
نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی
کانتر گرم که در ابعاد استاندارد 85*65*150 تولید میشود و قابل تغیر به سفارش مشتری در ابعاد کوچکتر یا بزرگتر هستند برای سرو غذای گرم به کار میرود .
لگنهای بن ماری در داخل آبی که توسط المنت گرم شده اند قرار گرفته و غذا را تا زمان سرو گرم نگه میدارند .
در پایین کانتر هم کابین گرم برای نگه داری غذای ذخیره است که حدود 300 پرس غذا گنجایش دارد .
در گانتر گرم انواع غذاهای مختلف مثل برتج ، خورشت ، آش ، سوپ وغیره سرو میشوند .
برچسب ها: تجهیزات اشپزخانه صنعتی , خط کامل سلف سرویس , سلف سرویس , تولید خط سلف سرویس , کانتر گرم ,
مشخصات فنی
فیلم محصول
محصولات مرتبط